19/02/2017

Pit Penedès: Qui Som?

 

Associació adherida a:

Associació Pit Penedès

Qui el formem?

Les assessores de lactància som mares experimentades que hem alletat els nostres fills i que hem realitzat la formació requerida per l'associació pro lactància a la qual pertanyem, a més dels cursos i tallers avalats per la Federació Catalana de Grups de Suport a la Lactància i l'Associació Catalana pro Lactància Materna (ACPAM).

La suma d'experiència i formació és el que ens acredita per tal d'ajudar a altres mares, oferint suport emocional i proporcionant informació concreta, veraç i actualitzada sobre tot el que té relació amb la lactància materna

Qui som?

Som una associació sense ànim de lucre que ofereix gratuïtament, informació i suport a mares i pares que vulguin gaudir d'una lactància materna exitosa, i ben viscuda. Amb actuació a la Comarca de l'Alt Penedès.

Som un grup d'ajuda mútua que funcionem com a punts de trobada i d'informació complementaris a l'assistència que ofereixen els sistemes de salut.

Què fem?

Els grups de suport a la lactància materna neixem per iniciativa de moltes mares conscients que donar el pit necessita un aprenentatge i una adaptació, que no sempre és fàcil i que, de vegades, les dones necessitem el suport d'altres dones amb experiència per tal de poder alletar als nostres fills amb èxit.

Embarassades, mares, pares, bebès, familiars i amics ens trobem periòdicament en un espai on parlem de lactància, compartint experiències i alegries, en un ambient acollidor.

Al grup de suport podràs preguntar i resoldre els dubtes relacionats amb la lactància de manera personalitzada.

Alhora, oferim els telèfons d'urgències, el servei de biblioteca - amb material escrit i virtual -, el servei de préstec de material específic d'alletament i l'organització d'iniciatives de sensibilització social.

Tots els serveis són gratuïts i l'assistència al grup és voluntària i oberta a tothom.

Pots col·laborar amb el nostre projecte, si vols, amb una donació voluntària o associant-te. Demana'ns informació

Informació dels grups i telèfons de contacte

 

 

 

 

 

Associación Pit Penedès

Quién lo formamos?

Las asesoras de lactancia somos madres experimentadas que hemos lactado a nuestros hijos y que hemos realizado la formación requerida por l'asociación prolactancia a la que pertanecemos, además de cursos i talleres avalados per la Federació Catalana y Española de Grups de Suport a la Lactància (FEDECATA/FEDALMA) y l'Associació Catalana pro Lactància Materna (ACPAM).

La suma d'experiencia y formación es lo que nos acredita para ajudar a otras madres, ofreciendo apoyo emocional y proporcionando información concreta, veraz y actualizada sobretodo aquello relacionado con la lactancia materna.

Quiénes somos?

Somos una associación sin ánimo de lucro que ofrece gratuitamente, información y ayuda a madres y padres que quieran disfrutar de una lactancia materna exitosa, y bien vivida, en la Comarca de l'Alt Penedès.

Un grupo de ayuda mútua que nos funcionamos en  puntos de encuentro dando información complementaria a la asistencia que se dan en los sistemas  de salud.

Qué hacemos?

Los grupos de apoyo a la lactancia materna nacen por iniciativa de madres conscientes que dar el pecho necesita de un aprendizaje y adaptación, que no siempre es fácil y que, a veces, las madres necesitamos el soporte de otras mujeres con experiencia por tal de poder amamantar a nuestros hijos con éxito.

Embarazadas, madres, padres, bebés, familiares y amigos nos encontramos periódicamente en un espacio donde hablamos de lactancia, compartiendo experiencias y alegrias, en un ambiente acojedor.

En el grup podrás preguntar y resolver las dudas relacionadas con la lactancia de manera personalizada.

Al mismo tiempo, ofrecemos los teléfonos de urgencias, un servicio de biblioteca - de material escrito y virtual -, un servicio de prestamo de material específico de lactancia y organizamos  iniciativas de sensibilización social.

Todos los servicios son gratuitos y la asistencia al grupa es voluntaria y abierta a todo el mundo.

Puedes colaborar con nuestro projecte, si lo deseas, haciendo una donación voluntaria o associándote. Te informamos en nuestros puntos de encuentro.